KlubnytNyt lederteam i Silkeborg Ry Golfklub

Nyt lederteam i Silkeborg Ry Golfklub

Tre nye personer i ledelsen skal sikre fortsat fremgang i Silkeborg Ry Golfklub, der råder over et af Nordens største golfanlæg og Danmarks eneste med 54 huller.

Et næsten nyt lederteam skal stå i spidsen for Silkeborg Ry Golfklub, der gennem de seneste 10 år har udviklet sig fra en 18 hullers golfklub i Silkeborg til et 54 hullers golfmekka med 27 huller i Silkeborg og 27 huller i Ry – suppleret med mange andre faciliteter som indendørs træningsanlæg og specialindrettet fitnesscenter samt en lang række tilbud til alle typer af golfspillere fra nybegyndere til fuldtidsprofessionelle.

Fra sin direktørpost har Mads Rugholm i de seneste seks år været frontfifuren i denne udvikling. Han har nu valgt at trappe ned i det daglige arbejde for at bruge sine kræfter på egen virksomhed. For at sikre kontinuiteten i klubben vil han bevare det overordnede ansvar som direktør i Silkeborg A/S, der ejer baneanlægget og faciliteterne i Silkeborg.

Mads Rugholms afløser som golfmanager i Silkeborg bliver den 36-årige Mads Faber. Han kommer fra en stilling som erhvervsmægler i Home-kæden, men har allerede i en årrække som SRG-medlem været ansvarlig for klubbens sponsor- og erhvervssamarbejde.

Som ny golfmanager på Kildebjerg Ry-banen er ansat Anette Nørup, der kommer fra en stilling som clubmanager i Aarhus Golf Club. Bag sig har hun en mangeårig karriere indenfor salg- og markedsføring i flere Aarhus-virksomheder.

I administrationen er desuden ansat den 36-årige Steen Lauridsen som regnskabschef. Han kommer fra en stilling hos Deloitte i Aarhus og er desuden en erfaren golfspiller.

Finn Kristensen, der er en af klubbens erfarne kræfter, fortsætter i stillingen som ansvarlig for afvikling af company days, turneringer og golfophold.

– Det er lykkedes os at etablere et dream team med både erfaring og friske kræfter til at videreføre arbejdet med at sikre en tårnhøj kvalitet under de afslappede former, der er klubbens kendetegn, siger Mads Rugholm.

– Sammen med klubbens chefgreenkeeper, Stig Helm-Petersen, vores nyudnævnte head-pro, Jan Henriksen, og en samlet stab på 40 dedikerede medarbejdere er det lykkedes at skabe det ideelle grundlag for løbende kvalitetsforbedringer og fortsat vækst, siger Mads Rugholm.

I 2015-sæsonen havde Dansk Golf Union en beskeden medlemsfremgang på 217 aktive medlemmer. Heraf kunne Silkeborg Ry Golfklub notere sig for de 94, så satsningen på kvalitet har kunnet betale sig for den traditionsrige klub med Danmarks største golfanlæg.

Besøg klubbens hjemmeside på www.srgolf.dk

På billedet ovenfor ses det nye lederteam i Silkeborg Ry Golfklub. Fra venstre er det Steen Lauridsen, Finn Kristensen, Anette Nørup, Mads Faber og Mads Rugholm.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk