PopulærtDP World TourSendetider for Viasat Golf og Viaplay.dk, uge 12 2016

Sendetider for Viasat Golf og Viaplay.dk, uge 12 2016

Så er vi fremme ved årets anden World Golf Championship turnering. Og det er med to danske deltagere i form af Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen, der begge kommer på hårde opgaver i Dell Match Play Championship i Austin, Texas.

Efter afbud fra Jim Furyk og Henrik Stenson har vi 64 fra top 66 på verdensranglisten til start. De 64 mand kæmper i første omgang i 16 grupper med hver fire spillere. Efter alle mod alle i grupperne, går de 16 gruppevindere videre til knald eller fald matcherne lørdag og søndag.

Thorbjørn Olesen er kommet i gruppe med verdens nummer tre, Rory McIlroy, samt Kevin Na (26) og Smylie Kaufman (46). Thorbjørn skal spille op til sit bedste for at vinde denne gruppe. På papiret ser det en anelse lettere ud for Søren Kjeldsen, der er havnet i selskab med Hideki Matsuyama (12), Kevin Kisner (20) og Rafa Cabrera Bello (52). Men husk, alt kan ske i hulspil, som er matchformen i denne uge.

Bemærk, at denne turnering afvikles over fem dage og således begynder allerede onsdag. Første dansker på banen bliver Søren Kjeldsen, der onsdag klokken 16:50 dansk tid møder Kevin Kisner. Hen på aftenen, 20:20 dansk tid, er det tid for Thorbjørn Olesen i et spændende opgør mod Rory McIlroy.

Vores dækning af Dell Match Play Championship indledes onsdag klokken 19:00 og det er samtidig med, at verdens nummer et, Jordan Spieth går på banen mod waliseren Jamie Donaldson.

Sendetider WGC – Dell Match Play
Onsdag: 19:00 – 1:00 gruppespil R1
Torsdag: 19:00 – 1:00 gruppespil R2
Fredag: 19:00 – 1:00 gruppespil R3
Lørdag: 15:00 – 23:00 1/8-dels finaler og 1/4-finaler
Søndag: 16:00 – 1:00 Semifinaler og finale samt kampen om 3. pladsen

Kommentatorer: Thomas Heiredahl, Michael Lermark, Henrik Knudsen

LPGA Tour varmer op til årets første major, ANA Inspiration i næste uge, med Kia Classic i Californien. Her er Christie Kerr forsvarende mester og hun får selskab på Aviara Golf Club af bl.a. Stacy Lewis, Lexi Thompson, Lydia Ko, Yani Tseng, Ha Na Jang, Hyo Joo Kim, Haru Nomura og Sei Young Kim.

Sendetider Kia Classic
Fredag 1:00 – 3:00
Lørdag 1:00 – 3:00
Lørdag 23:00 – 2:00
Mandag 1:00 – 4:00

Amerikanske kommentatorer

Bemærk, at planlagte sendetider med kort varsel kan blive ændret på grund af vejret eller andre forhold der kan forstyrre spillet. For pludselige og dagsaktuelle ændringer i sendetiderne henvises til Facebook siden: www.facebook.com/viasatgolfdk

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk