PopulærtDP World TourSendetider for Viasat Golf og Viaplay.dk, uge 11 2016

Sendetider for Viasat Golf og Viaplay.dk, uge 11 2016

Der er to danskere til start på European Tour i denne uge, Joachim B. Hansen og Jeff Winther. Begge er taget til New Delhi i Indien hvor det gælder Hero Indian Open.

Der spilles på den korte men trange og særdeles præcisionskrævende Delhi GC. Det var her at Anibarn Lahiri i fjor lagde grunden til sin forrygende sæson, der indbragte ham to sejre på European Tour. Lahiri fortsatte succesen videre ved at kvalificere sig til PGA Tour, men han er dog tilbage i Delhi for at forsvare sin titel i denne uge.

Med i feltet er også navne som Marcus Fraser, Tommy Fleetwood, Padraig Harrington, Scott Hend, Pablo Larrazabal, Jost Luiten, Marc Warren og den tidligere vinder på PGA Tour, Arjun Atwal.

Sendetider Hero Indian Open på Viasat Golf & Viaplay.dk
Torsdag 6:30 – 9:00 & 10:00 -13:00
Fredag 6:30 – 9:00 & 10:00 -13:00
Lørdag 8:00 – 12:00
Søndag 7:30 – 12:00

Kommentator: Henrik Knudsen

LPGA Tour er taget til Phoenix i Arizona, hvor det gælder JTBC Founders Cup. Feltet rummer en række af verdens bedste kvindelige spillere, bl.a. Lydia Ko, Inbee Park, Stacy Lewis, Michelle Wie, Ha Na Jang, Brooke Henderson, Suzann Pettersen og desuden Tiger Woods’ niece, Cheyenne Woods.

Sendetider JTBC Founders Cup på Viasat Golf og Viaplay.dk
Torsdag 23:00 – 02:00
Fredag 23:00 – 01:00
Lørdag 00:00 – 02:00
Søndag 00:00 – 02:00

Amerikanske kommentatorer

Bemærk, at planlagte sendetider med kort varsel kan blive ændret på grund af vejret eller andre forhold der kan forstyrre spillet. For pludselige og dagsaktuelle ændringer i sendetiderne henvises til Facebook siden: www.facebook.com/viasatgolfdk

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open – 6 sejre i 7 turneringer!

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open, og har nu vundet seks af sine seneste syv LPGA turneringer. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen...

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship på Korn Ferry Tour efter omspil. Harry Higgs og Tanner Gore sluttede i -19 inden Higgs vandt med en birdie...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk