PopulærtDP World TourSe video - R Højgaard tangerede banerekorden på Le Golf National

Se video – R Højgaard tangerede banerekorden på Le Golf National

Med en meget varm putter tangerede Rasmus Højgaard banerekorden på Ryder Cup 2018 banen Le Golf National i Paris, hvor han fører Cazoo Open de France med to slag efter første runde. Se højdepunkter fra hans runde i videoen ovenfor.

21-årige Rasmus Højgaard lavede 10 birdies og en bogey for en runde i -9, og de 62 slag er en tangering af banerekorden. Han er to slag bedre end Alexander Björk i -7, mens Paul Barjon er nr. 3 i -6.

Rasmus Højgaard sagde efter runden, at han ikke synes, at han var så god fra tee, men jernslagene var meget gode, og så var han meget god med putteren, som man også kan se ovenfor.

Nicolai Højgaard er nr. 21 i -2, Joachim B Hansen og Søren Kjeldsen deler 37. plads i -1, mens Lucas Bjerregaard og Jeff Winther er nr. 72 i +1.

Thomas Bjørn, der var vindende kaptajn for Ryder Cup 2018 på Le Golf National, er nr. 96 i +2, og han spiller i øvrigt med Rasmus Højgaard i de første to runder.

Thorbjørn og Reed er de eneste to Ryder Cup 2018 spillere

Der er syv spillere fra top-100 på verdensranglisten i det lidt tynde felt, med Thomas Pieters på 34. pladsen som den bedste.

Kun to fra Ryder Cup 2018, og i øvrigt ingen fra 2020, er med i Open de France i år. Det er Thorbjørn Olesen og LIV Golf spilleren Patrick Reed. Sidstnævnte er på jagt efter point til verdensranglisten, men er nr. 96 i +2 efter første runde, så han skal spille sig op for at komme med i weekenden.

V Sport Golf & Viaplay Total sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Cazoo Open de France, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk