ECCO TourEndnu en svensk superrunde i Kerteminde

Endnu en svensk superrunde i Kerteminde

Det blev endnu en dag, hvor solen stod højt og vandet var spejlblankt omkring Great Northerns naturskønne anlæg.

At vejret viste sig fra sin gode side, kom igen til udtryk i form af lave scores i toppen af leaderboardet. Tobias Edén gik en fantom-runde i 64 slag – otte under par, hvilket bragte ham op på førstepladsen i -9 totalt.

Svenskeren kom ellers stille fra start med en bogey på tredje, en birdie på fjerde efterfulgt af to pars – og så tog det ellers fart – med otte birdies på de næste 12 huller, endda med en kort eaglechance på 18, der smuttede udenom.

I morgendagens førerbold får Tobias Edén selskab af Frederik Birkelund, der gik dagens runde i 70 slag – to under par.

Landsholdsspilleren, der altså stadigvæk er amatør, ligger nummer ni på ECCO Tourens rangliste, Road to Europe. Skulle han vinde sin anden turnering på ECCO Touren i 2022 i Kerteminde, så vil han med stor sandsynlighed rykke ind i top seks på ranglisten, hvilket vil give ham adgang til Challenge Touren til næste år.

På tredjepladsen finder vi finske Juuso Kahlos, der gik dagens næstbedste score 66.

Resten af top-10 er en cocktail af danskere, svenskere og en islænding. Det er også værd at nævne Road to Europes nummer 5 og 6, John Axelsen og Hamish Brown ligger side om side på en delt ottendeplads.

34 spillere klarede torsdagens cut og spiller med om præmiesummen på 500.000 kroner.

Der er gratis adgang for publikum, så kom endelig og se med. Første start er klokken 08:00.

Du kan finde stillingen samt morgendagens startliste her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn i top-15, da Steve Stricker vandt KitchenAid Senior PGA Championship

Med sin datter som caddie vandt Steve Stricker KitchenAid Senior PGA Championship efter omspil mod Padraig Harrington. 56-årige Strickers 14. PGA Tour Champions sejr...

Harold Varner III og Torque GC vandt LIV Golf DC

Harold Varner III vandt LIV Golf DC, mens Torque GC vandt holdturneringen på Trump National Golf Club Washington DC. I følge LIV Golf deres...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk