PopulærtDP World TourSe top-25 over de bedste slag i WGC - Dell Match Play...

Se top-25 over de bedste slag i WGC – Dell Match Play gennem årene

PGA Tour har lavet en top-25 over de bedste slag fra WGC – Dell  Technologies Match Play gennem årene frem til og med 2021. Se dem i videoen overfor.

Det begynder med Phil Mickelson i 2005 efterfulgt af en perlerække af gode slag. Tigers forrygende venstrehånds-chip i 2019 mod Brandt Snedeker rækker kun til en 10. plads.

WGC – Dell Technologies Match Play kan ses på V Sport Golf & Viaplay Total fra onsdag til søndag. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

WGC – Dell Technologies Match Play, leaderboard
– stilling i puljerne
– de sidste 16

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk