Se Tigers hold-in-one i Phoenix Open 1997 lavet i LEGO

Under Waste Management Phoenix Open er der er fest og glade dage på TPC Scottsdale. Det var der også i 1997, hvor Tiger Woods lavede hole-in-one på det berømte 16. hul.

PGA Tour har lavet videoen ovenfor, hvor man kan se Tigers hole-in-one i højre side, mens det i venstre side er lavet med LEGO mænd.

Tilbage i 1997, da turneringen hed Phoenix Open, var der knap så mange tribuner omkring hullet, hvor der nu er plads til op mod 20.000 tilskuere. Tilskuerne var dog også højrøstede dengang, som det kan ses og høres i videoen ovenfor.

Tiger deltager ikke i år, men der er mange andre store navne i turneringen, som sendes direkte på GOLFTV, og også på Eurosport 2 de første dage. Se ugens sendetiderne på www.19hul.dk/tv

Waste Management Phoenix Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.