PopulærtPGA TourSe eller gense vild fejring af holes-in-one på 16. hul i Phoenix

Se eller gense vild fejring af holes-in-one på 16. hul i Phoenix

I weekenden blev der lavet to holes-in-one foran de mange tusinde tilskuere på 16. hul under WM Phoenix Open 2022, hvilket blev fejret med jubelbrøl og øldåser der blev kastet mod greenen. Sidstnævnte er en tradition og således ikke noget tilskuerne bortvises af – men det gav en pause i spillet på omkring 25 minutter inden der var ryddet op.

I tredje runde var det Sam Ryder, som det kan ses i videoen ovenfor, og nederst er det Carlos Ortiz i finalerunden, hvor han også lavede eagle på 17. hul. Sam Ryders hole-in-one var den første på 16. hul siden Francesco Molinari gjorde det i 2015. Sam Ryder blev nr. 23 i turneringen, som blev vundet af Scottie Scheffler.

Matt Wallace stod på den nærliggende driving range, da Sam Ryder lavede hole-in-one, og han delt en video med de høje jubelbrøl som kunne høres over hele banen.

Carlos Ortiz lavede hole-in-one på 16. hul i finalerunden, hvor der igen blev kastet med dåser og det slag og fejringen kan ses nedenfor. Hans forrygende drive og holede putt for eagle på det efterfølgende 17. hul er også med. Carlos Ortiz blev nr. 33 i turneringen.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk