AnbefaletSe Søren Kjeldsen blive interviewet af sønnen Emil

Se Søren Kjeldsen blive interviewet af sønnen Emil

Forleden lagde Søren Kjeldsen en video på sin Facebook side, hvor han bliver interviewet af sønnen Emil. Se interviewet nedenfor.

Emnet er næste uges Players Championship, og videoen er optaget på Mols-Linien. Emil gør det godt inden han afslutter med at sige vi ses næste gang, så vi ser frem til flere videoer som denne.

The Players Championship spilles på TPC Sawgrass med den berømte ø-green på 17. hul fra den 12. – 15. maj. Det er en PGA Tour turnering, som ikke tæller til Europa Touren, men der er mange verdensranglistepoint og penge på spil.

Årets største præmiesum
Søren Kjeldsen er kvalificeret via sin placering i top-50 på verdensranglisten.

Turneringen kaldes ofte den femte major. Præmiesummen er på hele $ 10,5 mio., hvilket er mere end i nogen af de fire majors.

Players Championship teaser.

Opslået af Soren Kjeldsen på 30. april 2016

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De sidste forberedelser – Inside The Open, onsdag

Onsdag er det tid for de sidste forberedelser inden det går løs, og  der er ikke Pro-Ams op til majors, så det er lidt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk