UdstyrBYT-TIL-NYT hos Golf Experten

BYT-TIL-NYT hos Golf Experten

Du kan nu bytte dit gamle udstyr i Danmarks største golfbutik, når du skal købe noget nyt. Det sker i samarbejde med brugt udstyrsplatformen, We Play Again.

Det er ingen hemmelighed, at der sælges og købes en del brugt golfudstyr på privat-handelsplatforme som Ebay, DBA og Facebook Marketplace. Nu vil Danmarks største golfbutik, Golf Experten, også hjælpe de danske golfspillere af med deres aflagte golfudstyr.

Du kan nu gå på Golf Expertens hjemmeside og finde værdien på dit brugte golfudstyr. Prisen, som Golf Experten tilbyder, vil i de fleste tilfælde være lavere end hvad du selv kan få ved privat salg, men til gengæld slipper du for besværet med billeder, annoncer og henvendelser. Golf Experten giver dig ikke en kontant udbetaling, men til gengæld prisen i rabat på dit nye golfudstyr – altså byt-til-nyt. Et tilgodehavende bevis kan også klares, hvis man hellere vil vente til nyheder, udsalg eller lign.

Man kan tilgå Golf Expertens hjemmeside, finde prisen på udstyret, oprette det og enten indlevere det i nærmeste Golf Experten-butik eller indsende det gratis. Ved indsendelse modtager sælger automatisk et tilgodehavende bevis til Golf Experten. Men du kan også tage udstyret med ned i butikken og lade Golf Experten sørge for resten – herunder at give det gamle udstyr nyt liv hos samarbejdspartneren, We Play Again, som sørger for videresalget.

Med det nye koncept sejler Golf Experten med på den cirkulære bølge, som flere og flere andre i samfundet er bevidste om. Naturligvis vil Golf Experten fortsat gerne sælge nyt golfgrej, men ved at hjælpe med at tømme garagerne for udstyr, kan nybegyndere (unge såvel som ældre) billigere komme i gang og finde interesse ved golfidrætten – endda uden at over-forbruge på verdens hårdtprøvede ressourcer og dermed bidrage til golfsamfundets miljøvenlige og bæredygtige profil.

Som introduktion til det nye koncept, så giver Golf Experten 50 % ekstra på golfudstyrets værdi til og med d. 16. september 2023.

www.golfexperten.dk/byt-til-nyt

Driver – Arkivfoto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kipp Popert vandt G4D Tour @ Magical Kenya Open

Verdensetteren Kipp Popert vandt sin 9. G4D Tour sejr i G4D Tour @ Magical Kenya Open, der blev spillet mandag og tirsdag inden ugens...

Ferie for Alle er klar til start med charterbranchen rigt repræsenteret

Størstedelen af charterbranchen er til stede på årets udgave af Ferie for Alle, der i det hele taget byder på et overflødighedshorn af ferieformer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk