MajorsMastersSe Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45. Scheffler vandt også Masters 2022, så i 2023 var det ham der overrakte jakken til Jon Rahm.

I den 16 minutter lange video ovenfor kan man se hele præmieoverrækkelsen, som indledes af Augusta National formanden Fred Riley.

Den 23-årige Neal Shipley, der var kvalificeret via en 2. plads i US Amateur 2023, blev bedste amatør på en 53. plads efter en finalerunde i selskab med Tiger Woods. Shipley gik +1 og Tiger +5.Inden da havde der været ceremoni og et kort interview indenfor i Butler Cabin, som blev vist på tv. Præmieoverrækelsen ovenfor blev ikke vist på tv, men kan ses her.

Masters, resultat
– alternativ på pgatour.com

Scottie Scheffler efter sejren i Masters 2024 – Foto: Chris Turvey / Masters

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk