PopulærtDP World TourSe højdepunkter fra tredje runde af Masters 2024

Se højdepunkter fra tredje runde af Masters 2024

Set med danske øjne var det en dramatisk tredje runde af Masters for efter 10 huller var Nicolai Højgaard alene på førstepladsen. Siden fulgte fem bogeys i træk, og nu er han nr. 6 med en teoretisk mulighed for sejr, men det kræver en meget lav runde.

Det er mere realistisk, at vinderen skal findes blabde spillere, man ser i videoen ovenfor med stemningsfulde højdepunkter som Masters er kendt for. Det handler ikke kun om spillet på banen.

Masters sendes på TV3 Sport og Viaplay Total. Læs mere i denne artikel eller se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Masters, leaderboard
– alternativ på pgatour.com
Masters, Track (følg alle spillere)
Masters, My Group (se video med alle slag)

Masters, starttiderTilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk