PopulærtDP World TourSe højdepunkter fra Thorbjørn Olesens finalerunde i Thailand Classic

Se højdepunkter fra Thorbjørn Olesens finalerunde i Thailand Classic

I videoen ovenfor er der højdepunkter fra Thorbjørn Olesens finalerunde og vinderinterview efter sejren i Thailand Classic 2023 på Amata Spring CC i Bangkok.

Med en birdie-birdie start og tre birdies på de første 6 huller øgede Thorbjørn sit forspring. Det endte med én af dagens bedste runder i -6, og Thorbjørn vandt en overbevisende sejr i -24 foran tyske Yannik Paul i -20.

Det var 33-årige Thorbjørns syvende sejr i DP World Tour turnering nr. 278. Den sjette vandt han for mindre end 10 måneder i Betfred British Masters 2022.

Thorbjørn fik knap 320.000 € for sejren svarende til næsten 2,4 mio. danske kroner.

Thailand Classic, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk