Se højdepunkter fra Shot Clock Masters

I videoen ovenfor kan du se 9 minutters højdepunkter fra Shot Clock Masters 2018, som blev vundet af Mikko Korhonen.

Der er korte højdepunkter fra hver de første dage inden der de sidste 4 minutter fokuseres på finalerunden.

Der blev taget tid på alle slag

For første gang nogensinde blev der taget tid på alle slag. Var man den første i en gruppe til at slå et approach slag inkl. teeslag på par-3 huller samt chip eller putts, havde man 50 sekunder. Man måtte kun bruge 40 sekunder ved et teeslag på par-4 og par-5 huller eller hvis man var den anden eller tredje til at slå et aproach slag, chip eller putt.

Det er som sådan den tid spillerne i forvejen har på Europa Touren, men reglen håndhæves helt åbenlyst ikke. Det blev den i Shot Clock Masters.

Blot fire spillere fik straffeslag for langsomt spil

Torsdag og fredag var der ingen, som overtrådte tidsgrænserne, mens der var tre, som pådrog sig et straffeslag lørdag. Heriblandt Andrea Pavan, som dog siden fik annulleret sin straf.

I finalerunden pådrog Markus Brier og Oscar Stark sig ét straffeslag for at være for langsomme. Begge brugte de 1 sekund mere end den tilladte tid! Så alt i alt var der blot fire spillere, som fik et straffeslag for at være for langsomme.

Lad os håbe, at alle også spiller hurtigt i de kommende Europa Tour turneringer, hvor man ikke får et straffeslag, når man er lidt – eller meget – for langsom…

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.