G4D TourSe højdepunkter fra G4D Tour @ Singapore Classic 2023

Se højdepunkter fra G4D Tour @ Singapore Classic 2023

Se højdepunkter fra G4D Tour @ Singapore Classic 2023, som var den tredje turnering i sæsonen.

35-årige David Watts fra Sydafrika vandt for første gang i sin femte turnering på G4D Tour.

G4D Tour er en tour for golfspillere med et handicap. Siden 2019 har der været turneringer i samarbejde med EDGA, men fra sidste år blev samarbejdet udvidet G4D Tour navnet og flere turneringer. Selvom spillerne har et handicap, så spiller de god golf på et meget meget højt niveau, som det kan ses i videoen ovenfor.

Turneringerne spilles op til en DP World Tour turnering og på samme bane. Både amatører og professionelle kan være med, og det er elitegolf på et meget højt niveau. Deltagerne er kvalificeret via verdensranglisten for handicappede, WR4GD, og må maksimalt have WHS hcp. på 3,4.

Der er planlagt ni turneringer i denne sæson med finale under DP World Tour Championship på Jumeirah Golf Estates i Dubai, hvor der spilles sideløbende med DP World Tour sæsonfinalen. Det gjorde man også sidste år, hvor svenske Rasmus Lia vandt.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk