Se højdepunkter fra G4D @ Porsche European Open 2022

Se højdepunkter fra G4D @ Porsche European Open, der var den anden turnering på den nye G4D Tour for golfspillere med et handicap. Kipp Popert vandt, og det var hans anden sejr i træk, da han også vandt G4D @ Betfred British Masters hosted by Danny Willett på The Belfry.

G4D Tour er en tour for golfspillere med et handicap. Siden 2019 har der været turneringer i samarbejde med EDGA, men fra i år udvides samarbejdet med G4D Tour navnet og mindst syv turneringer.

Turneringerne spilles op til en DP World Tour turnering og på samme bane. Både amatører og professionelle kan være med, men det er elitegolf på et meget højt niveau. Deltagerne er kvalificeret via verdensranglisten for handicappede, WR4GD, og må maksimalt have WHS hcp. på 3,4.

Den næste G4D Tour turnering spilles den 27. – 28. juni på Mount Juliet Estate i Irland op til Horizon Irish Open.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.