Se højdepunkter fra Emily K Pedersens sejr i Saudi Arabien

Rettelse: Vi har skrevet, at Emily K Pedersen var sikker på at vinde Race to Costa del Sol ranglisten på Ladies European Tour, men der er en teoretisk risiko for, at hun bliver overhalet. Læs mere i denne artikel. Vi beklager fejlen.

— oOo —

Se højdepunkter fra finalerunden af Aramco Saudi Ladies International Presented By Public Investment Fund, som blev vundet af Emily K Pedersen.

Mod slutningen lignede det en sejr til Georgia Hall, men da hun lavede bogey på 16. hul og Emily lavede birdie på 18. sluttede de begge i -10, så de skulle i omspil om sejren. Det vandt Emily sikkert med en birdie, efter Georgia Hall havde slået sit andetslag i vandet.

Det er Emilys tredje sejr på Ladies European Tour og den anden i år, da hun vandt Tipsport Czech Ladies Open i august.

Med 300 point for sejren og 127.170 i € førstepræmie, svarende til 950.000 kr., er Emily sikker på at vinde LET Race to Costa del Sol ranglisten i år. Det giver en bonus på 125.000 € og således har hun i alt tjent mere end 1,8 mio. danske kroner. Hun er den anden dansker der vinder ranglisten, som Iben Tinning vandt i 2005.

Aramco Saudi Ladies International Presented By Public Investment Fund, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.