AmatøreliteSe højdepunkter fra Asia-Pacific Amateur Championship 2023

Se højdepunkter fra Asia-Pacific Amateur Championship 2023

I videoen ovenfor er der 9 minutters højdepunkter fra finalerunden af  Asia-Pacific Amateur Championship 2023, som blev vundet af Jasper Stubbs. En sejr der kvalificerer ham til både Masters og The Open næste år.

Asia-Pacific Amateur Championship er grundlagt af Masters, R&A og Asia-Pacific Golf Confederation (APGC) for at udvikle amatørgolf i regionen. Turneringen blev spillet første gang i 2009, og i år var der 120 deltagere fra 37 forskellige lande.

Der er mere om betydningen af Asia-Pacific Amateur Championship i videoen nedenfor:

Kvalificeret til Masters og The Open

Som en ekstra bonus for at vinde Asia-Pacific Amateur Championship får man en invitation til de to majors Masters og The Open 2024, hvor Jasper Stubbs således er med, hvis han forbliver amatør. Han er også kvalificeret til The Amateur Championship 2024.

Det var sådan Masters 2021 vinderen Hideki Matsuyama kom med i Masters første gang, da han vandt AAC 2010 og igen i 2011. The Open 2022 vinderen Cameron Smith blev nr. 4 i 2011.

Asia-Pacific Amateur Championship, resultat

Jasper Stubbs efter sejren i Asia-Pacific Amateur Championship 2023 – Foto: Asia-Pacific Amateur Championship

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open – 6 sejre i 7 turneringer!

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open, og har nu vundet seks af sine seneste syv LPGA turneringer. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen...

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship på Korn Ferry Tour efter omspil. Harry Higgs og Tanner Gore sluttede i -19 inden Higgs vandt med en birdie...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk