PopulærtDP World TourSe G4D stjernen Juan Postigo på et ben i The Five9 Challenge

Se G4D stjernen Juan Postigo på et ben i The Five9 Challenge

I videoen ovenfor kan man se, hvordan det gik for G4D Tour stjernen Juan Postigo, da han deltog i The Five9 Challenge på DP World Tour.

26-årige Juan Postigo er født uden ret meget af sit højre ben. Han begyndte at spille golf som 12-årig, og har en meget imponerende balance, som det kan ses i videoen ovenfor.

På et par-3 hul, her i Dubai op til G4D Tour sæsonfinalen og DP World Tour sæsonfinalen, havde han fem slag med sit 9-jern, og det handler om at slå boldene så tæt på hullet som muligt. Den samlede afstand fra hullet for alle fem slag er resultatet i The Five9 Challenge konkurrencen.

Se hvordan det gik, men lad os bare afsløre at Juan Postigo gør det meget godt blandt DP World Tour pro’erne.

Inden Juan Postigo forsøgte sig førte Sean Crocker med 39 feet svarende til samlet knap 12 meter for fem slag foran Robert MacIntyre med 43 feet.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Spieth, Hovland og Gareth Bale er hovednavnene på Pebble Beach

Det er tid til den traditionsrige AT&T Pebble Beach Pro-Am, hvor PGA Touren har besøg af en lang række kendisser fra sportens og kulturens...

Challenge Tourens 2023 sæson

Der spilles om flere penge end nogensinde før på Challenge Touren, hvor 2023 sæsonen kommer består af mindst 29 turneringer i 18 forskellige lande. Mindst...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk