VelgørenhedSe Elkjær mod Kjeldsen torsdag den 7. maj fra kl. 18

Se Elkjær mod Kjeldsen torsdag den 7. maj fra kl. 18

I sidste uge skulle Preben Elkjær og Søren Kjeldsen have spillet mod hinanden i Santander Consumer Bank Challenge, men det blev udsat til torsdag den 7. maj, da Søren Kjeldsen havde brækket en tå.

Så nu er det i aften, torsdag, at man kan 9 hullers matchen på The Scandinavian fra kl. 18 – 20, hvor det sendes direkte på Viaplay.dk og TV3 Sport. Der er (selvfølgelig) lukket for tilskuere, så man kan ikke møde op og overvære det.

Elkjær og Kjeldsen spiller om 5.000 kr. på hvert hul, og derudover kan de to fordele yderligere 15.000 kr. via små ekstra-konkurrencer undervejs. I alt spiller de således om 60.000 kr. til velgørenhed.

Preben Elkjær får tildelt i alt 14 ekstra slag for at udligne forskellen på de to. Han donerer sin eventuelle gevinst til Læger Uden Grænser, mens Søren Kjeldsen har valgt Børns Vilkår som modtager.

Santander Consumer Bank Challenge vises som nævnt på Viaplay.dk og TV3 Sport torsdag den 7. maj fra kl. 18 – 20.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk