AnbefaletSe Dubuisson gå amok under WGC - Cadillac Championship

Se Dubuisson gå amok under WGC – Cadillac Championship

Victor Dubuisson viste sit temperament under finalerunden af WGC – Cadillac Championship.

Det er uvist hvad der tændte ham, men efter et misset birdieputt på 12. hul kastede han bolden væk i arrigskab.

På 15. teested tævede han bag’en med et jern og sparkede også til den. Efterfølgende slog han et jern mod benet, mens han skældte ud på sig selv, hvilket kan ses i videoen ovenfor.

Rent scoringsmæssigt gik det ellers slet ikke så dårligt for Dubuisson, som gik finalerunden i par efter en birdie og en bogey.

Victor Dubuisson sluttede som nr. 52 i +9, men det skyldes primært tredje runde i +8. Han gik første runde i +1 og anden runde i par.

Adam Scott vandt turneringen i -12

WGC – Cadillac Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk