AnbefaletSe Dubuisson gå amok under WGC - Cadillac Championship

Se Dubuisson gå amok under WGC – Cadillac Championship

Victor Dubuisson viste sit temperament under finalerunden af WGC – Cadillac Championship.

Det er uvist hvad der tændte ham, men efter et misset birdieputt på 12. hul kastede han bolden væk i arrigskab.

På 15. teested tævede han bag’en med et jern og sparkede også til den. Efterfølgende slog han et jern mod benet, mens han skældte ud på sig selv, hvilket kan ses i videoen ovenfor.

Rent scoringsmæssigt gik det ellers slet ikke så dårligt for Dubuisson, som gik finalerunden i par efter en birdie og en bogey.

Victor Dubuisson sluttede som nr. 52 i +9, men det skyldes primært tredje runde i +8. Han gik første runde i +1 og anden runde i par.

Adam Scott vandt turneringen i -12

WGC – Cadillac Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk