AnbefaletSe Dubuisson gå amok under WGC - Cadillac Championship

Se Dubuisson gå amok under WGC – Cadillac Championship

Victor Dubuisson viste sit temperament under finalerunden af WGC – Cadillac Championship.

Det er uvist hvad der tændte ham, men efter et misset birdieputt på 12. hul kastede han bolden væk i arrigskab.

På 15. teested tævede han bag’en med et jern og sparkede også til den. Efterfølgende slog han et jern mod benet, mens han skældte ud på sig selv, hvilket kan ses i videoen ovenfor.

Rent scoringsmæssigt gik det ellers slet ikke så dårligt for Dubuisson, som gik finalerunden i par efter en birdie og en bogey.

Victor Dubuisson sluttede som nr. 52 i +9, men det skyldes primært tredje runde i +8. Han gik første runde i +1 og anden runde i par.

Adam Scott vandt turneringen i -12

WGC – Cadillac Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk