PopulærtPGA TourSe dokumentar om The Match mellem Tiger og Phil

Se dokumentar om The Match mellem Tiger og Phil

Opdateret: Efter denne artikel har HBO Sports valgt at fjerne videoen igen, så den kan desværre ikke længere ses i denne artikel.

Phil Mickelson vandt Capital One’s The Match, hvilket der kan læses mere om i denne artikel.

— oOo —

HBO Sports har fulgt forberedelserne til fredagens The Match mellem Tiger Woods og Phil Mickelson, hvor vinderen får 9 mio. $. Det er der kommet en 45 minutters dokumentar ud af, som kan ses ovenfor.

I videoen ovenfor er der meget mere om Capital One’s The Match med interviews og forskellige højdepunkter fra Tigers og Phil karriere ligesom man følger prøverunder på MGM Grand Shadow Creek i Las Vegas.

HBO er en del af det AT&T ejede WarnerMedia, som står for tv-produktionen og distributionen af The Match, der er en ikke-tællende opvisningsmatch som er lavet til tv.

I USA sendes matchen som pay-per-view med en vejledende pris på 19,99 $ svarende til 130 danske kroner, men er man Viaplay.dk Sport kunde kan det ses gratis i Danmark fredag aften fra kl. 21.00 og frem til omkring kl. 02:15.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk