PopulærtPGA TourSe de bedste holes-in-one på PGA Tour i 2022-23

Se de bedste holes-in-one på PGA Tour i 2022-23

I videoen har PGA Tour samlet de bedste holes-in-one, som blev optaget til tv, på PGA Tour i 2022-23 sæsonen. Majors er ikke med.

Alle tæller som en eagle, to slag bedre end par, når det er på et par-3 hul, men der er nu noget særligt ved at kunne skrive et 1-tal på sccorekortet.

Det lykkedes bl.a. for første gang for Rory McIlroy på PGA Tour under Travelers Championship. De fleste ville nok tro han havde lavet mange flere, og det er også kun blevet til en enkelt på DP World Tour. Det var i  Abu Dhabi HSBC Golf Championship 2015.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk