PopulærtPGA TourSe de bedste / heldigste slag der rammer sten på PGA Tour

Se de bedste / heldigste slag der rammer sten på PGA Tour

PGA Tour har samlet en række af de bedste, eller måske rettere heldigste, slag som har ramt sten. Se dem i videoen ovenfor.

De fleste har sikkert prøve at ramme sten, og så kan man både være heldig og uheldig. Det er umligt at spå om, hvor bolden ender, men særligt når man skal slå til bolden mellem sten, så hjælper det at være god.

I videoen ovenfor er der flere eksempler på både held, når en bold har ramt en sten og evner. når man rammer bolden rent mellem en bunke sten og slår bolden helt tæt på hullet.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Dobbelt dansk til start i Canadian Open

Både Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er taget nordpå til Canada for at spille med i Canadian Open, og danskerne er med i et...

Frafalder alle anklager mod Scheffler – en misforståelse

Alle anklager er frafaldet mod verdensetteren Scottie Scheffler, der blev anholdt inden anden runde af US PGA Championship, og man bekræfter Schefflers forklaring om,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk