Danish Golf ChampionshipSe Cappelen vinde to Garia biler med hole-in-one på 16. hul

Se Cappelen vinde to Garia biler med hole-in-one på 16. hul

Sebastian Cappelen lavede hole-in-one på 16. hul under tredje runde af Made in Denmark, hvilket udløste præmien på to Garia biler. En til ham selv og en til caddien.

Den første der lavede hole-in-one på 16. hul under finalerunderne vandt de to Garia golfbiler. Cappelen får en luksus model, mens caddien får en almindelig model, hvis man da kan tale om almindelige Garia biler. Den samlede værdi af præmien er på € 100.000 svarende til omkring 745.000 kroner.

Robert Karlsson lavede hole-in-one på 16. hul under første runde, men det var der ingen præmie for.

Se slaget på TV3 Sports hjemmeside
Tv-kameraerne var endnu ikke begyndt at rulle, men en tilskuer optog slaget, som kan ses på TV3 Sports hjemmeside her. Europa Touren optog da Cappelen blev modtaget på greenen, hvilket kan ses i videoen nedenfor.

Cappelen gik tredje runde i -2, hvilket har bragt ham frem i top-50.

Viasat Golf, TV3 Sport og Viaplay.dk sender direkte fra Made in Denmark. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv. På Viaplay og www.tv3sport.dk/golf sendes der direkte fra 16. hul.

Made in Denmark, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk