I anledning af at Thomas Bjørn var den første danske Ryder Cup kaptajn havde LEGO bygget en stor kopi af Ryder Cup trofæet, som var udstillet ved den ene publikumsindgang til værtsbanen Le Golf National.

Thomas Bjørn med Ryder Cup trofæet bygget i LEGO – Foto: LEGO Group, Getty Images

Det tog tre personer 264 timer at bygge Ryder Cup trofæet af 169.397 LEGO klodser. Trofæet var 2,38 meter højt og vejede 88 kg.

Det store trofæ stod i den såkaldte West Championship Village, som var den primære teltby med scenen for åbningsceremoniej og den store butik.

– Som dansker er jeg stolt af én af vort lands største eksportvarer, LEGO klodsen. Replika Ryder Cup trofæet som LEGO Group har skabt viser utrolig kreativitet og hårdt arbejde. Jeg er sikker på, at det vil skabe megen opmærksomhed og inspirere nye generationer af både golfspillere og LEGO byggere, sagde Thomas Bjørn i en pressemeddelelse fra LEGO Group.

www.lego.com

Ryder Cup trofæet bygget i LEGO – Foto: LEGO Group, Getty Images

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.