PopulærtDP World TourPå Second Stage spilles om 90 pladser i Final Stage

På Second Stage spilles om 90 pladser i Final Stage

Second Stage af Tourskolen til DP World Tour er godt i gang på fire baner i Spanien, hvor der spilles om 90 pladser i Final Stage fordelt på 22-23 spillere pr. bane. Derudover der der også reservepladser at spille om.

Der er 13 danskere på de fire baner, og flere af dem er godt med fremme. Der spilles fire runder med finalerunde søndag, og der er omspil om de sidste pladser samt om reservepladserne. Der kan blive frigivet flere pladser, så det er vigtigt at slutte så højt som muligt, men det er kun 22-23 og ikke f.eks. top-22 og lige der går videre.

Det er top-25 og lige i Final Stage, som får et DP World Tour kort, men Final Stage af Tourskolen er også en adgangsvej til et Challenge Tour kort. Final Stage spilles over seks runder på Infinitum i Spanien fra den 10. – 15. november.

Fem danskere kæmper om 23 pladser på Golf Las Pinaillas

Der spilles om 23 pladser på Golf Las Pinailla, hvor Lucas Bjerregaard, Oliver Hundebøll, Christoffer Bring, Frederik Birkelund og Rasmus Neergaard-Petersen er med.

Golf Las Pinaillas, leaderboard

To danskere på Desert Springs Resort, hvor der spilles om 23 pladser

Der er også 23 pladser at spille om på Desert Springs Resort, hvor Peter Launer Bæk og Jacob Agerschou er med.

Desert Springs Resort, leaderboard

22 pladser på Isla Canela Links, som er uden danskere 

Der er igen danskere på Isla Canela Links.

Isla Canela Links, leaderboard

Seks danskere spiller om 22 pladser på Fontanals Golf Club

Morten Ørum Madsen, Martin Simonsen, Hamish Brown, Marcus Hansen, Jonathan Gøth-Rasmussen og Søren Broholt Lind er de seks danskere på Fontanals Golf Club.

Fontanals Golf Club, leaderboard

Martin Simonsen – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Gustav Frimodt fører foran Frederik Kjettrup på PGA Tour Americas

Gustav Frimodt og Frederik Kjettrup har fået en forrygende start i deres debut på PGA Tour Americas, hvor de er nr. 1 og 2 efter...

Verdensranglisterne, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau rykkede frem som nr. 10 i verden, hvilket dog ikke er nok for ham til at kvalificere sig til OL. Lilia Vu...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk