Challenge TourSam Walker vandt på Challenge Touren i Finland

Sam Walker vandt på Challenge Touren i Finland

Sam Walker vandt Challenge Tour turneringen Vierumäki Finnish Challenge på Vierumäki Resort, hvor Daniel Løkke faldt yderligere tilbage i finalerunden.

Løkke, der vandt Made in Denmark Qualifier i sidste uge, var på en delt førsteplads efter anden runde, men faldt tilbage til en 10. plads efter tredje runde.

Finalerunden gik han i par med fire birdies og fire bogeys, så han sluttede som nr. 26 i -7.

Walker vandt sin fjerde sejr på Challenge Touren
Sam Walker førte med ét enkelt slag inden finalerunden, som han gik i -4. Han vandt i -15 foran Julien Guerrier, Romain Langasque og Darius van Driel i -13.

Det var 38-årige Sam Walkers fjerde sejr på Callenge Touren, men den første siden 2012. Flere gange har han kvalificeret sig til Europa Touren, hvor han har spillet 192 turneringer, men kun i én sæson har han formået at slutte i top-120 på ranglisten.

Langasque fører Roaf to Oman
Det var Romain Langasques tredje andenplads i år, hvormed han overtager førstepladsen på Challenge Tourens Road to Oman rangliste.

Der er fortsat nogle store turneringer tilbage, men den 21-årige franskmand som vandt The Amateur Championship 2015, er reelt sikker på et Europa Tour kort næste sæson.

Vierumäki Finnish Challenge, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Lexi Thompson indstiller karrieren

29-årige Lexi Thompson har offentliggjort, at hun efter 2024 sæsonen indstiller karrieren som fuldtidsprofessionel. Det afslørede hun i en video på Instagram, som kan...

Herrer: Penge- og pointranglister, 27. maj 2024

Nacho Elvira vandt Soudal Open foran bl.a. Niklas Nørgaard, der havde et putt for at komme i omspil om sejren, men han kan glæde...

Sat op til succes

De fem nyeste artikler på 19hul.dk