OLDroppede OL for at kæmpe for PGA Tour kortet

Droppede OL for at kæmpe for PGA Tour kortet

Camilo Villegas fra Colombia og Brendon de Jonge fra Zimbabwe kunne have været med til OL. De valgte dog at melde afbud, da de kæmper for at beholde deres PGA Tour kort.

De ville ellers begge være kvalificeret til OL, og deres afbud er en mere eller mindre direkte konsekvens af, at der også er en almindelig PGA Tour turnering i denne uge.

John Deere Classic er den næstsidste turnering
Efter denne uges John Deere Classic og næste uges Wyndham Championship beholder top-125 på FedExCup ranglisten og top-125 på pengelisten deres PGA Tour kort.

34-årige Camilo Villegas er pt. nr. 146 på FedExCup ranglisten og nr. 154 på pengelisten. Hans seneste af fire PGA Tour sejre var i 2014.

35-årige Brendon de Jonge er nr. 150 på FedExCup ranglisten og nr. 160 på pengelisten.

Begge missede cuttet i John Deere Classic, så de har brug for et meget godt resultat i næste uge for at slutte i top-125.

Hvis det ikke lykkedes dem at slutte i top-125, så har de mulighed for at beholde kortet via Web.com Tour Finals. Det er dog en svær og krævende opgave, da man kæmper om kortet mod de bedste fra Web.com Tour. De 25 kort der spilles om giver heller ikke adgang til alle turneringer.

John Deere Classic, leaderboard

Brendon de Jonge
Brendon de Jonge

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Starttider i US Open 2024, lørdag

Se alle starttider for lørdagens tredje runde af US Open på Pinehurst No. 2 nedenfor. Ludvig Åberg fører i -5 foran Bryson DeChambeau, Thomas Detry...

Åberg fører US Open – Nicolai Højgaard nr. 21 efter 2. runde

Ludvig Åberg overtog føringen i US Open, hvor Nicolai Højgaard er nr. 21. Nicolai Højgaard er nr. 21, mens Frederik Kjettrup missede cuttet. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk