Heller ikke i denne uge var der ændringer for hvilke otte der kvalificerer sig til Ryder Cup for Europa og USA, men med Players Championship som én af årets største turneringer, var er flere forskydninger.

Tommy Fleetwood er fortsat nr. 5 på World Points List, men med en delt 7. plads i Players Championship er han kun godt 1 point efter Rory McIlroy.

Webb Simpson vandt Players Championship, hvilket rykkede ham frem til en 9. plads på den amerikanske liste fra en 23. plads i sidste uge. Simpson har spillet Ryder Cup to gange i 2012 og 2014.

Ryder Cup 2018 spilles på Le Golf National i Paris fra den 28. til 30. september med Thomas Bjørn som kaptajn for de 12 europæiske spillere, der møder USA med Jim Furyk som kaptajn.

Team Europe

Fire spillere kvalificerer sig fra en European Points List, hvortil der optjenes point på Europa Touren sammen med fire fra World Points Liste, på basis af optjente point til verdensranglisten.

Kvalifikationen slutter med Made in Denmark den 2. september august. Ryder Cup kaptajnen Thomas Bjørn har fire wildcards, som han uddeler efter den 10. september.

Nedenfor ses top-25 på de to ranglister, som kan ses på Europa Tourens hjemmeside her. Spillerne med blå fed skrift ligger til en plads på holdet.

Team USA

I USA er der otte spillere som kvalificerer sig via en pointliste, som afsluttes med årets sidste major, US PGA Championship, den 12. august.

Jim Furyk er kaptajn, og har fire wildcards. De tre første uddeler han efter Dell Technologies Championship den 3. september og det sidste efter BMW Championship den 9. september.

Nedenfor ses top-15 på ranglisten, som kan ses på pgatour.com her. De otte øverste kvalificerer sig til holdet.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.