PopulærtPGA TourRSM Classic er sidste chance for at sikre ens PGA Tour-kort

RSM Classic er sidste chance for at sikre ens PGA Tour-kort

Der er masser af store navne med i årets sidste turnering på PGA Tour. Både årets The Open vinder Brian Harman er med, ligesom Ludvig Åberg er til start, og så er der alle de spillere, der kæmper for at slutte i top-125 og holde deres kort. På Ladies European Tour er Smilla Sønderby til start på Mallorca i årets næstsidste turnering.

Begge turneringet kan ses på discovery+.

Brian Harman er på hjemmebane i denne uge. Sommerens The Open vinder bor på St. Simons Island i Georgia, og årets vinder af The Open sluttede sidste år på andenpladsen, så han må regnes blandt de største favoritter i denne uge. Harman er nummer ni på verdensranglisten, og den højst rangerede spiller til start i et stærkt felt. Ti spillere fra verdens top-50 er med, og for spillerne lige uden for nummer 50 er der vigtige point på spil.

Ludvig Åberg er nummer 53 i verden, men kan han rykke ind i top-50 så er han tæt på at få en invitation til Masters i april.

Sidste uges vinder Camilo Villegas er også til start i denne uge, og efter en andenplads og en sejr de seneste to uger, er colombianeren på jagt efter en tredje topplacering på stribe, der kan sende ham helt op i top-60 på ranglisten, og dermed ind i de to første Signature Events i 2024.

Sidste år vandt Adam Svensson og canadieren er klar til at forsvare sin titel på Sea Island.

Torsdag og fredag begynder PGA TOUR Live transmissionen allerede kl. 15.30, hvor man kan følge de vigtigste spillere inden sendingen med dansk kommentator begynder kl. 18.00.

Discovery+ sender også fra Ladies European Tour. Det gælder årets næstsidste turnering på Mallorca. Smilla Sønderby er med i det 72-mand store felt. Det er årets næstsidste turnering på LET inden næste uges sæsonfinale, så de spillere der endnu ikke er kvalificeret til finalen har kun en chance tilbage. Sønderby er allerede kvalificeret, så danskeren kan jagte årets anden sejr.

Discovery+ sender torsdag til lørdag fra 14.00 – 17.00.

The RSM Classic kan følges på discovery+
  • Torsdag den 17.11.: 18.00 – 21.00
  • Fredag den 18.11.: 18.00 – 21.00
  • Lørdag den 19.11.: 19.00 – 22.00
  • Søndag den 20.11.: 19.00 – 22.00

Anders Sigdal og Andreas Hartø kommenterer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Dobbelt dansk til start i Canadian Open

Både Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er taget nordpå til Canada for at spille med i Canadian Open, og danskerne er med i et...

Frafalder alle anklager mod Scheffler – en misforståelse

Alle anklager er frafaldet mod verdensetteren Scottie Scheffler, der blev anholdt inden anden runde af US PGA Championship, og man bekræfter Schefflers forklaring om,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk