KlubnytRenoveret træningscenter i Hedeland Golfklub taget i brug

Renoveret træningscenter i Hedeland Golfklub taget i brug

Fire nye golfsimulatorer giver stor værdi til medlemskabet i golfklubben i Hedeland uden for Roskilde.

Fire helt nye Trackman golfsimulatorer, en ny puttegreen og helt nye udslags- og indspilsområder i Hedeland Golfklubs træningshal, er blevet taget vel i mod af klubbens mange medlemmer. Hallen er også blevet energirenoveret, og det er nu en fryd at spille baner over hele verden i den danske våde og kolde vinter, uden at skulle have hverken hue, handsker eller lange underbukser på.

Projektet med at etablere de nye simulatorer og øvrige træningsfaciliteter har stået på hen over sommeren i 2022, og blev klar til indvielse sidst på året. Klubbens medlemmer har siden åbningen valfartet til den nyrenoverede hal, og Hedeland Golfklubs klubber-i-klubben har ikke været sen til, at etablere diverse turneringer til glæde for de golfhungrende medlemmer.

Hedeland Golfklubs træner Stig Schwartz og trænerelev Joakim Hornbæk Jørgensen har deres daglige gang i hallen til stor glæde for medlemmerne, der ud over gode råd og også kan modtage egentlig træning fra de to kapaciteter.

Det nye træningsmiljø har også på kort tid skabt et enestående klubmiljø, hvor unge og gamle golfere mødes og dyster, hygger og udveksler erfaringer. Træningshallen er kun åben for klubbens fuldtidsmedlemmer, der kan benytte faciliteterne uden beregning. Dog skal der betales for tiden i simulatorerne. Flexmedlemmer kan tilkøbe træningsfaciliteter og dermed også adgang til hallen.

www.hedeland-golf.dk

Hedeland Golfklubs træningshal – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk