PopulærtDP World TourHøjgaard tvillingerne i top-5 i Ras Al Khaimah inden finalerunden

Højgaard tvillingerne i top-5 i Ras Al Khaimah inden finalerunden

Rasmus Højgaard mistede sin delte føringen efter anden runde af Ras Al Khaimah Championship, men er kun ét slag fra førstepladsen inden finalerunden. Nicolai Højgaard rykkede frem til en 5. plads. I videoen ovenfor er der højdepunkter fra Rasmus Højgaards tredje runde.

Zander Lombard var dagens bedste med en runde i -9, og overtog førstepladsen i -16. Rasmus Højgaard gik -4 og er nr. 2 i -15 foran Daniel Gavins i -14 og Matthieu Pavon på en 4. plads i -13.

Den forsvarende mester Nicolai Højgaard gik -5 og rykkede 10 pladser frem til en 5. plads i -12, som han deler med Alexander Björk.

Med -6 var Thorbjørn Olesen blandt dagens næstbedste, så han rykkede frem til en 11. plads i -10. Thorbjørn var +1 for runden efter 12 huller, men med en eagle og fem birdies gik han -7 på de sidste 6 huller.

Oliver Hundebøll er nr. 23 i -7, mens Thomas Bjørn og Marcus Helligkilde deler 37. pladsen i -5. Niklas Nørgaard er nr. 44 i -4.

Martin Simonsen, Christoffer Bring og John Axelsen missede cuttet.

V Sport Golf og Viaplay Tortal sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Ras Al Khaimah Championship, leaderboard

Zander Lombard – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Verdensranglisterne, 4. december 2023

To LIV Golf vindere vandt på DP World Tour, mens Tiger Woods rykkede 430 pladser frem, selvom han blev nr. 18 ud af 20...

Jon Rahm skifter til LIV Golf

Efter flere ugers rygter er det nu officielt at 29-årige Jon Rahm fra Spanien, der er nr. 3 på verdensranglisten, skifter til LIV Golf....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk