PopulærtPGA TourGolf er svært – udfordringer i Farmers Insurance Open 2023

Golf er svært – udfordringer i Farmers Insurance Open 2023

Golf er svært og udfordrende. Det ved alle golfspillere, og selv for verdens bedste er det ikke alle slag, som er lige gode, og det er er ikke alle situationer der kan tages med et smil.

I PGA Tourens “Golf is hard” serie har man samlet en række slag  fra Farmers Insurance Open 2023 på Torrey Pines, som blev vundet af Max Homa. En af de sværeste baner på PGA Tom da også igen udfordrede spillerne.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Matt Wallace: – The Højgaards vinder majors, og jeg vil gerne være caddie

32-årige Matt Wallace vandt sin første PGA Tour sejr i Corales Puntacana Championship med ét slag foran Nicolai Højgaard. Efterfølgende uddelte den firdobbelte DP...

Kvinder: Penge- og pointranglister, 27. marts 2023

Celine Boutier vandt LPGA Drive On Championship på LPGA, hvor Emily K Pedersen blev nr. 16 og Nanna Koerstz Madsen nr. 48. Med sejren...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk