PopulærtPGA TourGolf er svært – udfordringer i Farmers Insurance Open 2023

Golf er svært – udfordringer i Farmers Insurance Open 2023

Golf er svært og udfordrende. Det ved alle golfspillere, og selv for verdens bedste er det ikke alle slag, som er lige gode, og det er er ikke alle situationer der kan tages med et smil.

I PGA Tourens “Golf is hard” serie har man samlet en række slag  fra Farmers Insurance Open 2023 på Torrey Pines, som blev vundet af Max Homa. En af de sværeste baner på PGA Tom da også igen udfordrede spillerne.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk