PopulærtPGA TourRegn, regn og atter regn i New Orleans

Regn, regn og atter regn i New Orleans

Zurich Classic of New Orleans har været forsinket af regn de første dage. Man når næppe at kåre en vinder søndag, da vejrudsigten ikke er for god.

Man blev færdige med anden runde, og tredje runde er begyndt med start på både 1. og 10. hul. Der er dog blot fem spillere fra top-20, som er begyndt på tredje runde.

Om muligt skal mange således spille 36 huller søndag, men det kræver, at vejret bliver bedre end forudsagt.

Brian Stuard fører i -12 foran Jamie Lovemark og Jhonattan Vegas i -11. Harold Varner III, Daniel Berger, Byeong-Hun An, Charles Howell III, Chad Collins og Patrick Rodgers deler 4. pladsen i -8.

Jason Day er kun ét slag længere tilbage på en delt 10. plads i -7, og ingen af de nævnte har påbegyndt tredje runde.

Lang forsinkelse sidste år
Sidste år blev man forsinket i 9½ time de første dage. Man indhentede dog det tabte, og Justin Rose vandt efter at have spillet 30 huller om søndagen.

C More Golf sender direkte fra turneringen. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Zurich Classic of New Orleans, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk