PopulærtDP World TourRasmus Højgaard er på jagt efter et PGA Tour kort

Rasmus Højgaard er på jagt efter et PGA Tour kort

Nicolai Højgaard har sikret sig et PGA Tour kort i 2024 ved at gøre det godt i PGA Tour turneringer uden at være medlem. Rasmus Højgaard håber også på et PGA Tour kort, så de kan spille sammen, og det kan han få via DP World Tour.

Der er PGA Tour kort til de 10 bedste på Race to Dubai ranglisten. som ikke i forvejen er kvalificeret. Inden sæsonens tre sidste turneringer ligger Thorbjørn Olesen til en kort, mens Rasmus Højgaard er lige udenfor.

Thorbjørn Olesen er nr. 14 og blandt de 10 der får et kort, mens Rasmus Højgaard på 19. pladsen er lige udenfor. Rasmus Højgaard er 89 point fra Marcel Siem på 16. pladsen, som ligger til det sidste kort.

I et interview til DP World Tour op til Commercial Bank Qatar Masters siger Rasmus Højgaard, at et PGA Tour kort nu er det største mål for resten af året.

– Nicolai har spillet noget god golf, og han har sikret sig et kort i USA, så jeg vil virkelig også gerne derover, så vi kan spille sammen, siger Rasmus Højgaard.

Rasmus Højgaard har vundet fire turneringer

22-årige Rasmus Højgaard har vundet fire gange på DP World Tour, og senest Made in Himmerland.

V Sport Golf og Viaplay Total sender direkte fra Qatar. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Commercial Bank Qatar Masters, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Line Toft Hansen spiller LET på en Medical Extension

Dem der følger Ladies European Tour har måske undret sig over, at Line Toft Hansen har været tilbage på LET de seneste uger. På...

Se højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr i UAE Challenge

I Challenge Tourens magasin-program om UAE Challenge på Saadiyat Beach Golf Club i Abu Dhabi er der højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr. Hans anden sejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk