PopulærtPGA TourRahm suspenderet af PGA Tour - andre rykker frem på FedExCup listen

Rahm suspenderet af PGA Tour – andre rykker frem på FedExCup listen

I et notat til PGA Tour medlemmer har PGA Tour chefen Jay Monahan skrevet, at man har meddelt Jon Rahm, at han er blevet suspenderet og ikke længere kan spille PGA Tour turneringer. Det skriver flere medier, bl.a. AP som kan læses på espn.com her.

Rahm er skiftet til LIV Golf, og “suspenderes for sin tilknytning til uatoriserede turneringer, så hans navn fjernes fra FedExCup adgangs-listen”.

Når Rahm fjernes fra den liste, så rykker alle bag ham en plads frem. Rahm blev nr. 18 på FedExCup ranglisten, og det betyder bl.a. at Mackenzie Hughes rykker frem fra en 51. plads til en 50. plads. Det er ikke ubetydeligt, da det giver ham adgang til alle syv signature events, hvor begrænsede felter spiller om 20 mio. $. Som nr. 51 var han kun sikker på en plads i de første to.

Og Carl Yuan er ikke længere nr. 126 på listen, men derimod nr. 125 som vil give ham et fuldt kort i 2024. Længere nede på listen får det også betydning, ligesom det har betydning for spillere med kategori via Career Money list.

Giver ikke Rasmus Højgaard et kort

Nogle vil måske nok spørge, om Rasmus Højgaard får et PGA Tour kort, da han sluttede lige udenfor på DP World Tour listen. Det gør han ikke, da det er en helt anden liste, og det er kun PGA Tour spillerne som rykker frem, og Rasmus Højgaard var første reserve på en anden liste. Alle 10 på den liste har dog accepteret medlemskab af PGA Tour i 2024.

Jon Rahm efter sejren i The American Express 2023 – Foto: golfsupport.nl

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kvinder: Penge- og pointranglister, 4. marts 2024

Hannah Green vandt HSBC Women’s World Championship på LPGA, hvor Emily K Pedersen blev nr. 41. Emily tjente 7.963 $ svarende til 55.000 danske kroner,...

Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open

Amerikanske Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open presented by Macro på Korn Ferry Tour. Argentina Open blev spillet første gang i 1905, men...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk