Phil Mickelson havde tilmeldt sig US PGA Championship, men har valgt at trække sig fra den amerikanske major. Det bekræfter PGA of America, der arrangerer turneringen, som det kan læses nederst i denne artikel. US PGA Championship spilles fra den 19. – 22. maj på Southern Hills i Oklahoma, USA.

51-årige Phil har ikke spillet turneringer siden PIF Saudi International i februar. Han kom i et selvforskyldt stormvejr, da han udtalte sig meget eksplicit om den Saudi-finansieret tour, LIV Golf, og om PGA Tour, hvilket har kostet ham en lang række sponsorer, og han holder pause på ubestemt tid.

PGA of America understreger, at man ville have budt Phil Mickelson velkommen, men at han har trukket sig. De ønsker ham og hustruen Amy alt det bedste, og ser frem til hans tilbagevenden til golf.

Nicolai Højgaard er eneste dansker i US PGA Championship, hvortil han er kvalificeret via sin top-100 placering på amatørernes verdensrangliste.

.
.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.