Det er en ny turnering, der venter spillerne i denne uge, når Mexico Open at Vidanta spilles for første gang. Det er den anden turnering i Mexico, og lokale Abraham Ancer og Carlos Ortiz er de store trækplastre, ligesom Spaniens Jon Rahm er den højst rangerede spiller i verden, der spiller med.

Hele turneringen kan ses på discovery+ (samt GOLFTV og Eurosport 2, red.) med danske kommentatorer.

Jon Rahm spiller for første gang siden Masters, og verdens nummer to er den klart højst rangerede spiller i feltet. Spanieren er hovednavnet, og den eneste fra verdens top 10 i denne uge. Men trods fraværet af top 10 spillere er det et stækt og spændende felt, der er taget til det vestlige Mexico.

Abraham Ancer er uden tvivl den største mexicanske stjerne, og verdens nummer 20 har allerede to top 10 placeringer i sine foreløbige ti starter i år, deribland femtepladsen, eller kvartfinalen ved WGC World Matchplay.

Carlos Ortiz er naturligvis også klar hjemme i Mexico sammen med række mexicanske spillere, der normalt ikke spiller på PGA TOUR, og derfor håber på at samle vigtig erfaring, ohg måske endda en topplacering, der kan give dem flere starter på verdens bedste tour.

.
.

Tony Finau, Patrick Reed, Daniel Berger, Graeme McDowell og Gary Woodland er blandt de mere prominente navne i feltet. Turneringen giver plads til stort set alle oprykkerne fra Korn Ferry Tour, så får en lang række spillere, er det her en meget vigtig uge i forhold til spilleretiigheder i den kommende sæson.

Vidanta Vallarta banen er en bane med masser af plads fra tee, mens greens er godt beskyttet af bunker, så det kræver især gode approachslag at komme godt rundt i denne uge.

Inden aftenens hovedudsendelse begynder torsdag og fredag aften, kan man følge Featured Groups eller PGA Tour Live allerede fra klokken 14.45

Mexico Open at Vidanta kan følges på discovery+ (samt GOLFTV og Eurosport 2, red.) :

Torsdag den 28.4.: 21.30 – 00.30
Fredag den 29.4.: 21.30 – 00.30
Lørdag den 30.4.: 19.00 – 00.00
Søndag den 1.5.: 19.00 – 00.00

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.