PopulærtPGA TourPGA Tour spiller idømt karantæne for doping - gives mild straf

PGA Tour spiller idømt karantæne for doping – gives mild straf

Den sydkoreanske golfspiller Byeong-hun An er blevet idømt tre måneders karantæne af PGA Tour for overtrædelse af doping reglerne.

32-årige Byeong-hun An, der er nr. 53 på verdensranglisten, er blevet testet positiv for et stof på WADA-dopinglisten, som findes i hostemedicin der kan købes uden recept i hans hjemland Sydkorea.

– Han har fuldt ud samarbejdet med Touren under processen og accepteret sin karantæne, skriver PGA Tour i en skriftlig udtalelse og tilføjer, at de ikke har yderligere kommentarer.

Mild straf: En karantæne uden reel betydning

Byeong-hun Ans seneste turnering er BMW Championship i FedExCup slutspillet på PGA Tour, hvor han blev nr. 43. Det var i midten af august, og Byeong-hun An sluttede som nr. 44 på FedExCuo ranglisten. Han har dermed et fuldt PGA Tour kort i 2024.

Karantænen gives med tilbagevirkende kraft, så den gælder fra 31. august og frem til 1. december 2023. Det er tvivlsomt om Byeong-hun An gerne ville have spillet turneringer i denne periode, men reelt er sanktionen ikke så hård, da han næppe ville have spillet de kommende måneder.

Årets rookie på DP World Tour i 2015

Byeong-hun An blev valgt som Årets rookie på DP Word Tour i 2015, hvor han vandt flagskibsturneringen BMW PGA Championship. Han har endnu ikke vundet på PGA Tour.

 

Byeong Hun An – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kvinder: Penge- og pointranglister, 4. marts 2024

Hannah Green vandt HSBC Women’s World Championship på LPGA, hvor Emily K Pedersen blev nr. 41. Emily tjente 7.963 $ svarende til 55.000 danske kroner,...

Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open og kommer med i The Open

Amerikanske Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open presented by Macro på Korn Ferry Tour. Argentina Open blev spillet første gang i 1905, men...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk