ECCO TourHalvvejs på Q-School finalen

Halvvejs på Q-School finalen

Der var hele 94 spillere til start, da første runde ved Nordic Golf League Q-School Final Stage begyndte onsdag. Blandt dem er 17 danskere. Kort fortalt handler det om, at komme i top 25 efter de 36 huller som finalen afvikles over. De 25 bedste i turneringen får fuld spilleret på Nordic Golf League i 2024.

Foreløbigt er blot fire af de danske deltagere i top 25. For at være i top 25 skal man efter første runde være i +1 eller bedre på Rya Golfklubb, hvor finalen afvikles. Meget er således på spil for rigtigt mange af deltagerne på de sidste 18 huller, som afvikles torsdag.

Det er i øvrigt bemærkelsesværdigt, at fire af de fem bedste på første runde, alle er amatører. Kun danske Simon Bukrinsky, der er pro, blander sig helt i toppen. Lyder navnet lidt bekendt, er det måske ikke så underligt. Simon er svoger til nygifte Niklas Bukrinsky Møller (tidl. Niklas Nørgaard Møller).

For mange af spillerne på Q-School er det en test for at se, om drømmen om en professionel tilværelse kan bære. Således er næsten halvdelen af deltagerne, 44 helt præcist, amatører.

Udover Simon Bukrinsky på en delt 3. plads i -2, har vi Keen Bernberg på en delt 6. plads i -1, mens Kasper Kristiansen og amatøren, Thomas Vestergaard, er på 16. pladsen i +1. Emil Kjeldsen var rundt i +4, men både han og flere andre danskere har stadig muligheden for at slutte i top 25, men der skal lave scores til torsdag.

Se livescoring her.

Hvis du er tilmeldt nyhedsbrev fra Danish.Golf, får du besked som en af de første, når de første early bird billetter til Danish Golf Championship 2024 kommer til salg. Du er også automatisk med i lodtrækningen om to partout billetter til Danish Golf Championship 2024.

Hvis du ikke er tilmeldt – så gør det her – det er helt gratis!

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk