PopulærtDP World TourPeter Launer Bæk klar til Final Stage efter 9. plads på Desert...

Peter Launer Bæk klar til Final Stage efter 9. plads på Desert Springs

Peter Launer Bæk er klar til Final Stage efter en 9. plads i Second Stage turneringen på Desert Springs Resort, som blev vundet af Jannik de Bruyn.

Det blev spillet om 23 pladser i Final Stage, og med en finalerunde i -1 blev Peter Launer Bæk delt nr. 9 i -12. To danskere var med, og Jacob Agerschou blev nr. 54 i par.

Der gik fem danskere videre fra Fontanals Golf Club, hvor Hamish Brown vandt.

Jannik de Bruyn vandt

Tyske Jannik de Bruyn vandt i -21 foran amerikanske Nicolo Galletti i -18, mens Jack Davidson fra Wales og den spanske amatør delte 3. pladsen i -17.

Richard McEvoy, som har vundet en enkelt gang på DP World Tour, blev nr. 5 i -15.

Otte spillere delte 19. pladsen i -8, og mandag morgen skal de i omspil om de sidste 4 pladser i Final Stage samt reservepladser. Heriblandt Oliver Fisher og Grégory Havret.

Derimod lykkedes det ikke for bl.a. Alejandro Cañizares, oope Kakko, Romain Wattel, Ross McGowan og Kristoffer Reitan at gå videre.

Resultater fra de øvrige Second Stage turneringer

Der spilles på fire baner. og Hamish Brown vandt på den ene, hvor fem af seks danskere gik videre, mens Philipp Katich vandt på Isla Canela Links, hvor der ikke var dansk deltagelse, mens vi afventer status fra Las Pinaillas, hvor der har været meget forsinkelse.

DP World Tour Q-School Second Stage – Desert Springs Resort, resultat

Jannik de Bruyn – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Savannah Vilaubi vandt Otter Creek Championship

Savannah Vilaubi vandt Otter Creek Championship på Epson Tour, hvor Nicole Lørup missede cuttet. Nyprofessionelle Ingrid Lindblad tjente sin første check med en 25....

Taylor Dickson vandt Blue Cross and Blue Shield of Kansas Wichita Open

Taylor Dickson vandt Blue Cross and Blue Shield of Kansas Wichita Open på Korn Ferry Tour. Med en finalerunde i -5 vandt Taylor Dickson i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk