PopulærtDP World TourHamish Brown vandt på Second Stage af Tourskolen

Hamish Brown vandt på Second Stage af Tourskolen

Hamish Brown vandt Second Stage turneringen på Fontanals Golf Club, hvor fem af de seks danskere gik videre til Final Stage. Der blev spillet om 22 pladser i Final Stage.

Som vi skrev i optakten var det den af de fire Second Stage Tour turneringer med færrest velkendte erfarne navne, og udover Morten Ørum Madsen er 46-årige David Dixon vist den eneste DP World Tour vinder i feltet.

Vi havde dog ikke turdet håbe på så stor dansk succes, men Hamish Brown vandt i -13 foran den engelske amatør Joshua Berry i -12 og sydafikanske Luke Brown i -11.

Morten Ørum Madsen og Søren Broholt Lind delte 8. pladsen i -6, mens Jonathan Gøth-Rasmussen og Martin Simonsen delte 10. pladsen i -5, så alle fem er videre til Final Stage.

Marcus Hansen blev nr. 41 i +2, og går ikke videre. Det gjorde David Dixon heller ikke, da han sluttede som nr. 26 i -2.

Syv spillere delte 19. pladsen i -3, så de skal i omspil om de sidste 3 pladser i Final Stage samt reservepladser.

Resultater fra de øvrige Second Stage turneringer

Der spilles på fire baner. Peter Launer Bæk gik videre fra Desert Springs, Philipp Katich vandt på Isla Canela Links, hvor der ikke var dansk deltagelse, mens vi afventer status fra Las Pinaillas, hvor der har været meget forsinkelse.

DP World Tour Q-School Second Stage – Fontanals Golf Club, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Lexi Thompson indstiller karrieren

29-årige Lexi Thompson har offentliggjort, at hun efter 2024 sæsonen indstiller karrieren som fuldtidsprofessionel. Det afslørede hun i en video på Instagram, som kan...

Herrer: Penge- og pointranglister, 27. maj 2024

Nacho Elvira vandt Soudal Open foran bl.a. Niklas Nørgaard, der havde et putt for at komme i omspil om sejren, men han kan glæde...

Sat op til succes

De fem nyeste artikler på 19hul.dk