PopulærtDP World TourPatrick Reed bød på ribeye til Champions Dinner

Patrick Reed bød på ribeye til Champions Dinner

Som forsvarende mester var Patrick Reed vært for den traditionsrige Champions Dinner, som afholdes tirsdag aften inden Masters. Der var 33 deltagere ved middagen, som kun er for tidligere vindere og Augusta National formænd.

Ofte vælger vinderen en menu, som har en relation til det land eller område, han kommer fra. Således også Patrick Reed fra Texas, der efter en valgfri salat til forret bød på ribey steak eller ørred med bl.a. Macaroni & Cheese som tilbehør. Til middagen blev der serveret amerikanske vine.

Hele menuen – som blev tilberedt af den kendte amerikanske Michelin kok David Chang, der bl.a. ejer Momofuku kæden – ses nedenfor:

Gæsterne kan også bestille fra klub-restaurantens menukort, hvis de er kræsne, har allergi eller af anden årsag ønsker noget andet.

På billedet nedenfor kan man bl.a. se billede af Prime Bone-In Cowboy Ribey steaken og borddækningen:

Tidligere vindere og formænd er inviteret

Efter sin sejr i 1951 tog Ben Hogan initiativ til middagen, som er blevet afholdt hvert år siden 1952. Dengang var det dog fredag aften i turneringsugen.

Adgangsbilletten til middagen er en Masters sejr. Derudover inviteres formanden og tidligere formænd for Augusta National.

Masters Club er det officielle navn på klubben for tidligere vindere, men middagen tirsdag aften kaldes mere uofficielt for Champions Dinner.

På billedet nedenfor ses de 33, som deltog i årets middag.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk