Challenge TourOvesen klarede cuttet i Kazakhstan

Ovesen klarede cuttet i Kazakhstan

Med en god runde i -2 er Martin Ovesen klar til finalerunderne af Challenge Tour turneringen Kazakhstan Open, der har årets største præmiesum på € 450.000.

Efter første runde i par rykkede Ovesen 13 pladser frem til en 50. plads i -2.

Mads Søgaard gik anden runde i par, men i samlet +1 slutter han som nr. 84 i +1, hvilket var tre slag fra cutgrænsen. Søgaard blev nr. 2 i turneringen sidste år, hvor der dog blev spillet på en anden bane.

Smith overtog føringen
Jordan L Smith, der er nr. 2 på Challenge Tour ranglisten, fører i -11 foran Steven Brown, Ricardo Santos og Romain Langasque i -10.

Kazakhstan Open, leaderboard

Ovesen nåede ikke at spille prøverunde
Martin Ovesen fortæller på Facebook, at han fik en meget dårlig optakt til turneringen. Han rejste afsted i søndags den 25., men først under en mellemlanding i Rusland fandt han ud af, at der er lavet en fejl på hans visum. Han måtte først rejse ind i Kazakhstan torsdag den 29., hvor turneringen startede!

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk