PopulærtPGA TourOptakt til RBC Heritage på C More – torsdag til søndag

Optakt til RBC Heritage på C More – torsdag til søndag

Med Masters Tournament veloverstået vender PGA Touren tilbage til hverdagen.

Harbour Town Golf Links på Hilton Head Island i South Carolina lægger fairways til ugens turnering, RBC Heritage, som afvikles for 48.gang.

Masters vinderen, Danny Willett, holder en velfortjent pause (næste start kunne meget vel blive Players Championship i maj her på C More Golf), men med blandt andet verdensranglistens nr. 1, Jason Day, ni andre vindere denne sæson samt Bryson DeChambeau i sin debut som professionel i feltet, kommer det ikke til at skorte på kvalitet.

Hold øje med:

  1. Paul Casey – Var bogey fri i 4R i Masters og sluttede T4. Det var hans tredje top 10 placering i de sidste fire starter, og sæsonens første sejr må ligge lige om hjørnet
  2. Brandt Snedeker – T10 sidste uge og virker til at være tæt på at finde samme fine form han viste i starten af året. Vinder her i 2011 og en spiller der aldrig kan afskrives.
  3. Matthew Fitzpatrick – Laveste runde søndag på Augusta National GC sammen med Casey og Willett. Efter seks uger i USA er resultaterne gradvist blevet bedre, og det skader næppe troen på en sejr at se Willett vinde i søndags.
  • Long Shot: Jason Day – Ja, ja, måske lidt beskedent at tildele verdens nr. 1 den rolle, men lidt tvivl om hvorvidt Day nu også kan finde den rette motivation, kan man godt tillade sig at have..

Jesper Knudsen

Cmore_RBCHeritage16

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF på Asian Tour. Der blev spillet om 1 mio. $ på Riyadh Golf Club, og turneringen...

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk