PopulærtPGA TourOptakt til RBC Heritage på C More – torsdag til søndag

Optakt til RBC Heritage på C More – torsdag til søndag

Med Masters Tournament veloverstået vender PGA Touren tilbage til hverdagen.

Harbour Town Golf Links på Hilton Head Island i South Carolina lægger fairways til ugens turnering, RBC Heritage, som afvikles for 48.gang.

Masters vinderen, Danny Willett, holder en velfortjent pause (næste start kunne meget vel blive Players Championship i maj her på C More Golf), men med blandt andet verdensranglistens nr. 1, Jason Day, ni andre vindere denne sæson samt Bryson DeChambeau i sin debut som professionel i feltet, kommer det ikke til at skorte på kvalitet.

Hold øje med:

  1. Paul Casey – Var bogey fri i 4R i Masters og sluttede T4. Det var hans tredje top 10 placering i de sidste fire starter, og sæsonens første sejr må ligge lige om hjørnet
  2. Brandt Snedeker – T10 sidste uge og virker til at være tæt på at finde samme fine form han viste i starten af året. Vinder her i 2011 og en spiller der aldrig kan afskrives.
  3. Matthew Fitzpatrick – Laveste runde søndag på Augusta National GC sammen med Casey og Willett. Efter seks uger i USA er resultaterne gradvist blevet bedre, og det skader næppe troen på en sejr at se Willett vinde i søndags.
  • Long Shot: Jason Day – Ja, ja, måske lidt beskedent at tildele verdens nr. 1 den rolle, men lidt tvivl om hvorvidt Day nu også kan finde den rette motivation, kan man godt tillade sig at have..

Jesper Knudsen

Cmore_RBCHeritage16

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (1)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Golfens pilgrimme tager nu ikke til...

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk