Den vindende Ryder Cup kaptajn Thomas Bjørn kommer til Viborg torsdag den 21. februar 2019, hvor man kan opleve ham i Tinghallens BDO Lounge.

Billetprisen er 299,- kr. til arrangementet, der er en samtale mellem Thomas Bjørn og journalisten Anders Sigdal, der bl.a. er pressechef for Made in Denmark, kommentator på GOLFTV og har Chip In podcasten, der kan hentes på iTunes og Soundcloud.

Inden Thomas Bjørn kommer på scenen, vil Thomas Nielsen fra Himmerland Golf & Spa Resort fortælle lidt om Europa Tour turneringen Made in Denmark, som spilles fra den 23. – 26. maj.

Der kan læses mere og købes billetter på Tinghallen.dk. Her kan der også læses mere om muligheden for en aftenmenu inden arrangementet, som skal bestilles pr. tlf.

Bemærk at Tinghallens BDO Lounge (Tingvej 6, 8800 Viborg) er en del af Viborg Stadion, så lokalet ligger lige overfor Tinghallen, som er under ombygning.

Aftenen med Thomas Bjørn arrangeres af Hermann Salg & Events og Viborg Golfklub.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.