Nicolai Højgaard var forrygende på dagens runde af Mediter Real Estate Masters på PGA Catalunya Resort og lugter nu sejren i sin første turnering som professionel.

Med en runde i 63 slag, syv under par, bragede den 17-årige golfkomet op gennem feltet til en delt fjerdeplads.

Højgaard diskede op med syv birdies og en eagle på dagens runde, og selvom han lavede bogey på det ellers overkommelige 18. hul (hans niende), fandt han hurtigt melodien igen.

I fem under par deler Nicolai Højgaard fjerdepladsen med bl.a. Mark Haastrup, og onsdag skal de ud og jagte sejren. Islandske Gudmundur Kristjansson fører i otte under par, så sejren er bestemt indenfor rækkevidde. Den stærke nordmand, Jarand Ekeland Arnøy er nummer to i syv under par.

Frederik Dreier er i fire under par placeret som nummer otte, mens Oliver Hundebøll, Rasmus Højgaard og Peter Launer Bæk ligger nummer 11 i tre under par.

Onsdag afvikles finalerunden af Mediter Real Estate Masters på Tour Course på PGA Catalunya Resort. Og det var netop på Tour Course, at Nicolai Højgaard i dag var flyvende. Det er en bane, hvor man sagtens kan gå over par, men det er også en bane, hvor godt spil kan resultere i en stribe af birdies.

Du kan følge finalerunden på LIVEscoring hele dagen her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.