Asian TourØsterby klarede det første cut på Asian Tour

Østerby klarede det første cut på Asian Tour

Victor Østerby klarede cuttet i Bashundhara Bangladesh Open, der er hans første turnering, siden han fik Asian Tour kortet via tourskolen.

Efter første runde i par var Østerby nr. 57, og med endnu en runde i par er han nr. 53 inden finalerunderne.

Victor Østerby begyndte på 10. hul med fire birdies på de første 5 huller, men derefter fulgte desværre fire bogeys på Kurmitola GC i Dhaka, som er hovedstaden i Bangladesh. Cuttet blev +1.

Thitiphun Chuayprakong fører i -11 foran Soomin Lee i -9. Gaganjeet Bhullar er blandt fem spillere på en delt 3. plads i -8.

Siddikur Rahman, der er det største golfnavn i Bangladesh, faldt tilbage til en 27. plads i -3.

Der spilles om en præmiesum på $ 300.000.

Bashundhara Bangladesh Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk