KlubnytNy redaktør til Dansk Golf og Golf.dk

Ny redaktør til Dansk Golf og Golf.dk

Ny redaktør for Dansk Golf og Golf.dk bliver den 41-årige Claus Rødgaard Thomsen, der kommer fra en stilling som redaktør i Sjællandske Medier, hvor han har ansvaret for en lokalredaktion i Sorø på fire journalister.

Claus har spillet golf i næsten 30 år, siden han som barn gik i skole tæt på golfbanen i Sotogrande, hvor hans forældre var udstationeret. Det var dog i sommerferierne på Fanø, han lærte spillet, og de sidste ti år har han været medlem af Sorø Golfklub.

Som journalist har Claus skrevet om golf til både Golf Magasinet, Dansk Golf og selvfølgelig til Sjællandske Medier.

Direktør i Dansk Golf Union, Morten Backhausen, er glad for at få en kandidat, som har mange års erfaring som redaktør og ikke mindst erfaring med den redaktionelle proces i at udvikle et medie.

– Vi har fundet en person, som kan sikre, at vores medier i fremtiden i endnu højere grad skabes for og med golfspillerne. Claus’ opgave bliver at fortsætte det ambitiøse arbejde med at skabe det stærkeste og mest involverende golffællesskab, hvor passionen for sporten gennemsyrer alle tiltag, siger Dansk Golf Unions direktør, Morten Backhausen.

Claus Thomsen har været ansat på Sjællandske Medier i de sidste ni år, men har også en fortid som journalist i Kommunernes Landsforening og hos Socialdemokraterne på Christiansborg.

– Jeg kan ikke vente med at komme i gang. Stillingen er fagligt utroligt spændende og samtidig kommer jeg til at arbejde hver dag med den sport, som jeg har brændt for det meste af mit liv, udtaler Claus Rødgaard Thomsen, der tiltræder senest 25. april 2016.

Indtil den nye redaktør er på plads, vil Henrik Søe fungere som redaktør for Dansk Golf og golf.dk.

Fakta om Claus Rødgaard Thomsen
Født: 10. juni 1974. Gift med Rikke og far til Uffe og Katrine.
2006 – journalist, Danmarks Journalisthøjskole
2006-2016 – journalist og siden 2010 redaktør ved Sjællandske Medier
2014-15 – (orlov fra Sjællandske Medier) – copywriter, Elkjøp Nordic
2005-6 – formidlingsarbejder UFC Børn og Unge

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk